My first Blog: Van intern accountant in een ziekenhuis naar een praktijk voor Babymassage, Rebozo massage en Reiki

Eindelijk is het tijd geworden voor echte verandering! Na in juni 2016 gestopt te zijn bij het ETZ, is het een hele zoektocht geweest. Waar ligt mijn toekomst? Wat is mijn droom? Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik die optimaal gaan inzetten?

Ik kwam terecht bij Harriët de Waard (www.puntvaninspiratie.nl), zij stelde samen met mij een passie inventarisatie op. Hierdoor kreeg ik op overzichtelijke wijze zicht op mijn kwaliteiten, mijn overtuigingen, mijn wensen en mijn normen en waarden. Deze inventarisatie heeft mij houvast gegeven in mijn verdere zoektocht.

Ik besloot na afloop van het traject om de opleiding Venieuwend Coachen te gaan volgen en me in te gaan zetten als vrijwilliger bij Coach4Youth! van Humanitas. Ik droomde ook stiekem over een eigen praktijk, maar ik durfde de stap toen nog niet te zetten en ik bleef gewoon solliciteren.

Ik kwam in gesprek met mijn adviseur bij het UWV, hij vertelde mij wat de mogelijkheden zijn om vanuit je uitkering een eigen bedrijf op te zetten. De optie die hij me aandroeg bracht veel rust en heeft mij er toe aangezet om concreet met een businessplan aan de slag te gaan. Inmiddels ben ik trotse eigenaar van mijn praktijk Bij Carola.

De afgelopen weken heb ik me met name gericht op het bouwen van mijn website en het inrichten van mijn praktijk. Nu nog de laatste puntjes op de i en dan gaan met die banaan.
Het voelt goed en ik zit weer vol met energie. Ik heb er zin in!

Hieronder wat foto’s van mijn praktijk:

Geplaatst in Mijn praktijk Getagd met , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*